Το ντοκιμαντέρ Catastroika σε δημόσια προβολή στην Κόρινθο από την ανοιχτή συνέλευση της πλατείας περιβολάκια

0


Το νέο ντοκιμαντέρ Catastroika (από τους δημιουργούς του Debtocracy, Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη) σε πρώτη δημόσια προβολή στην Κόρινθο από την ανοιχτή συνέλευση της πλατείας περιβολάκια! Αύριο Παρασκευή 4/5 στις 20:30 στην πλατεία.
Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ντοκιμαντέρ Catastroika σε δημόσια προβολή στην Κόρινθο από την ανοιχτή συνέλευση της πλατείας περιβολάκια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator