ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

0


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Λύκειον των Ελληνίδων Κιάτου με αφορμή την εορτή της Μητέρας οργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία εκδήλωση με απαγγελία ποιημάτων- πεζών, καθώς και με ζωντανή μουσική και τραγούδι στο bar-restaurant Καραμαλίκης στις 13-05-2012. Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν στην επίτευξή της και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και του χρόνου με υγεία!!!

Η Πρόεδρος  ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ                                                         
Η Γραμματέας ΑΛΕΚΑ ΦΙΛΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator