Οικογενειοκρατίας το ανάγνωσμα - του Βασίλη Κελλάρη

0


Ακόμα και την ύστατη ώρα που το σάπιο πολιτικό σύστημα καταρρέει και η κοινωνία αναζητά ένα άλλο δίχως τις παθογένειες της διαπλοκής, της ατιμωρησίας, της αδιαφάνειας, των προνομίων, του δίχως όρια πελατειακού συστήματος, κάποιοι πολιτικοί που σε λίγο θα αποσυρθούν, θεώρησαν ότι θα πρέπει να αποκαταστήσουν τα παιδιά τους στο ίδιο "επάγγελμα" αφού μάλιστα η "πελατεία" του μπαμπά ήταν δεδομένη.

Η "προίκα" για μια νέα πολιτική καριέρα ήταν μεγάλη. Βοήθησαν με το αζημίωτο και τα ΜΜΕ, κι έτσι εξασφαλίστηκε και το παιδί μας που κατά κανόνα δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε ένα μεροκάματο, άρα δεν έχει ούτε ένα ένσημο. 

Από το πανεπιστήμιο στη Βουλή !!!

Βλέπεις, οι 300 μένουν πάντα στο απυρόβλητο. Ούτε μέτρα, ούτε θυσίες, ούτε πρόβλημα ανεργίας, και επιβίωσης αντιμετωπίζουν, ούτε στερούνται δημοσιότητας.

Για όλα αυτά ο μπαμπάς θυσίασε ακόμα και την  υστεροφημία του !!!

Πρώτα θα τακτοποιηθούν τα "παιδιά μας" και ύστερα εκείνοι που υπηρέτησαν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που κατέρρευσε. Αυτά κουβεντιάζει η Κορινθιακή κοινωνία.

Και μπορεί το παιδί να διαθέτει τίτλους σπουδών, να διαθέτει ήθος και πολιτικό ένστικτο, αλλά βέβαια ήταν άγνωστο στην κοινωνία.

Και για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο μπορεί να "σφαγιάστηκαν" άλλοι πολιτευτές με πολύχρονους αγώνες για το κόμμα, γνωστοί στην κοινωνία, με "περγαμηνές", οι οποίοι σε κάθε εκλογική μάχη έδωσαν τον εαυτό τους και κέρδισαν την εκτίμηση των πολιτών με το ήθος τους και την προσφορά τους και έφερναν κάθε φορά χιλιάδες σταυρούς. 

Και σε ανταπόδοση το κόμμα στο βωμό της οικογενειοκρατίας τους θυσίασε εν'ψυχρώ ως Ιφιγένειες αποδεικνύοντας την απαξία του συστήματος και το κουρέλιασμα του Συντάγματος που επισημαίνει ότι "όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι".

Μόνο που κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ίσους !!!

Πώς λοιπόν να εκτιμήσει κάποιος τους πολιτικούς;

Και αυτά βεβαίως συμβαίνουν σε όλα τα κόμματα και η οικογενειοκρατία καλά κρατεί !!!

Ποιος μπορεί σήμερα να ισχυριστεί ότι η πολιτική δεν είναι ένα προσοδοφόρο επάγγελμα;
Αυτά και πολλά άλλα απαξίωσαν την πολιτική και γιαυτό ακρίβυνε το γιαούρτι !!!

Πολύ σωστά λέει ο λαός ότι είμαστε άξιοι της ηγεσίας που έχουμε.

Βασίλης Κελλάρης
Κάτω Διμηνιό 23/5/2012 
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οικογενειοκρατίας το ανάγνωσμα - του Βασίλη Κελλάρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator