ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ

0


Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: «Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε το αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου».
Το ΠΑΣΟΚ είστε εσείς ρε ξέπλυμα, που δε σας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σας, εσείς που δεν είχατε βρακί στον κώλο σας, εσείς που κάνατε «δωράκια στον εαυτό σας 500.000.000 δραχμών», όπως έλεγε και ο ασυγχώρητος ιδρυτής του κόμματός σας... Εσείς που θησαυρίσετε σε βάρος του Ελληνικού λαού, που τον κατακλέψατε, τον εξευτελίσατε και τον οδηγήσατε στην οικονομική και στην ηθική εξαθλίωση... Εσείς που καθιερώσατε ως καθημερινή πρακτική τη μίζα και την αρπαχτή και ανακηρύξατε ως ύψιστη ηθική την απάτη... Και έχετε το θράσος να μιλάτε κι από πάνω για «λαδωμένα αντεράκια», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχατε συνεταίρο το λαό στην έκνομες δραστηριότητες και στις απάτες σας, λιγδοτάμπαροι νενέκοι και δωσίλογοι Γερμανοτσολιάδες...
Όσο και αν εκβιάζετε, όσο και αν θέλετε να παραστήσετε του γενναίους θρασύδειλα όντα, τρέμετε την οργή του λαού. γιατί ξέρετε ότι η τέλος σας θα είναι αυτό που αξίζει στους εχθρούς του λαού και στους προδότες της Πατρίδας...

Από: Χάρρυ Κλυνν
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator