Στο "σφυρί" η B’ ΔΟΥ Κορίνθου

0Η συναλλαγή αφορά την πώληση ενός χαρτοφυλακίου 28 ακινήτων, (συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου της Β' ΔΟΥ Κορίνθου) που επί του παρόντος ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Θα έχει τη μορφή μίσθωσης εκμεταλλεύσεως του ιδιωτικού τομέα, περιλαμβάνοντας πλήρη αποκρατικοποίηση του χαρτοφυλακίου.

Η συμφωνία μίσθωσης θα ακολουθήσει τα πρότυπα της αγοράς τόσο σε επίπεδο δομής όσο και πληρωμής. Το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα φέρει ευθύνη και δεν θα έχει δικαιώματα επί του χαρτοφυλακίου, πέραν όσων προκύπτουν από την πρότυπη συμφωνία μίσθωσης.


Β' ΔΟΥ Κορίνθου

Διεύθυνση Πατρών 83 – Άγιος Γεώργιος
Ταχ. Κωδ. 20100
Δήμος Κορίνθου
Νομός Κορινθίας
Οικ. Τετρ. 228α

Κύριες Υφιστάμενες Χρήσεις

Το ακίνητο βρίσκεται εντός αστικού ιστού. Στην περιοχή συναντούνται εμπορικές δραστηριότητες και δραστηριότητες αναψυχής όπως επίσης κατοικίες και καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Δομημένες Επιφάνειες

Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 2.630,92 τ.μ. και η συνολική δομημένη επιφάνεια ανέρχεται σε 4.798,78 τ.μ. που αναπτύσσεται σε 1.578,55τ.μ. υπόγειας επιφάνειας και 3220.23τ.μ. υπέργειας επιφάνειας. Το κτίριο είναι διώροφο (ισόγειο και πρώτος όροφος) με ένα υπόγειο επίπεδο.

Σημαντικές Αλλαγές: Καμία
Κάλυψη: 59.90% < 60%
Ημερομηνία Κατασκευής: 2004

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Νεόδμητο μονοώροφο κτίριο σε καλή κατάσταση με ικανοποιητικές Η/Μ εγκαταστάσεις (Τάξη B+). 
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο "σφυρί" η B’ ΔΟΥ Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator