Έκραξαν τον Βενιζέλο στη Νέα Σμύρνη, προσαγωγές από την αστυνομία (video)

0


Τα μπινελίκια πήγαν σύννεφο...

Πήγε στη Νέα Σμύρνη, στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ, με τον ίδιο ομιλητή και του την έπεσαν αγανακτισμένοι πολίτες, με άγρια γιουχαΐσματα. Ο άνθρωπος - υπέρμαχος και αρχισυντάκτης του Μνομονίου, είχε τα μούτρα να ζητήσει εντολή από τους πολίτες να γίνει Πρωθυπουργός Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, που ζήτησε να του δώσουν οι πολίτες εντολή να γίνει... Πρωθυπουργός, τη στιγμή που αποχωρούσε, μεγάλη ομάδα αγανακτισμένων πολιτών επιτέθηκε στον ίδιο και τη συνοδεία του φραστικά. Η αστυνομία προχώρησε σε προληπτικές προσαγωγές.
planet-greece

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκραξαν τον Βενιζέλο στη Νέα Σμύρνη, προσαγωγές από την αστυνομία (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator