Άγριο κράξιμο και για την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου (video)

0


Αντιμέτωπη με έντονες αποδοκιμασίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώ έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή.

Έχοντας εξασφαλίσει προθεσμία για να απολογηθεί στις 27 Απριλίου από τον ανακριτή στο γραφείο του οποίου έμεινε λιγότερο από μία ώρα, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Βίκυ Σταμάτη την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή.

Ενώ μπήκε στο ανακριτικό γραφείο από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τις κάμερες και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά την έξοδό της ήρθε αντιμέτωπη με οργισμένους πολίτες.

"Παλιοβλαχάρα, τσ...α, φτου σου να χαθείς, φτου σου να χαθείς. Για 260 εκατομμύρια κόψατε τις επικουρικές. Παλιοβλαχάρα, τσ...α", φώναξε μία γυναίκα στη Βίκυ Σταμάτη, ενώ αποχωρούσε από την Ευελπίδων.

"Παρακαλώ, παρακαλώ" ήταν το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους που περίμεναν μια της δήλωση, βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κλήθηκε να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία του ξεπλύματος "μαύρου" χρήματος αλλά και να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που αποκτήθηκε το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά και για τα ποσά που δαπανήθηκαν για την ανακαίνισή του.


Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριο κράξιμο και για την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator