Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ελλάς Βέλου για την έναρξη λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε για την έναρξη λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας μας ( www.hellasvelou.gr ) . 

Η νέα ιστοσελίδα της ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΛΟΥ φιλοδοξεί να αποτελέσει το κύριο μέσο ενημέρωσης για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την αγαπημένη μας ομάδα. 

Ελπίζουμε ότι ένα μεγάλο κενό – όσον αφορά – την ενημέρωση κλείνει με την ιστοσελίδα της ομάδας μας. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ελλάς Βέλου για την έναρξη λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator