Έλληνες φοιτητές στην Ολλανδία διέκοψαν ομιλία του Γιαννίτση (video)

0



Ένα απρόσμενο περιστατικό αντιμετώπισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ολλανδία.

Ενώ μιλούσε μαζί με τον σύμβουλο του σε εκδήλωση στη Χάγη Έλληνες φοιτητές διέκοψαν την ομιλία λέγοντας ότι τα στοιχεία που παρουσιάζουν είναι αναληθή, όπως αναφέρει το iefimerida.gr


Οι Έλληνες φοιτητές που παρακολοθούσαν την ομιλία είπαν στον κ.Γιαννίτση ότι «δεν μπορεί να λέει ψέματα στον κόσμο και να παρουσιάζει λανθασμένα στοιχεία και αριθμούς την στιγμή που κάποιοι στην Ελλάδα μπορεί να πάνε στη φυλακή για το έλλειμμα του 2009». 


Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλληνες φοιτητές στην Ολλανδία διέκοψαν ομιλία του Γιαννίτση (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator