To «χρυσό» άλμα του παγκόσμιου πρωταθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη (video)

0


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβασε την Ελλάδα ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Περνώντας τα 2,33μ. με την πρώτη προσπάθεια στον τελικό του ύψους ο 24χρονος άλτης αναδείχθηκε κορυφαίος στον κόσμο!

Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία, φωνάζοντας "Ελλάς" προς τις κερκίδες του Atakoy όπου κάθονταν οι Έλληνες φίλαθλοι, πανηγύρισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση μετά το αργυρό της Πηγής Δεβετζή στο τριπλούν το 2008!
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "To «χρυσό» άλμα του παγκόσμιου πρωταθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator