"ΙΕΡΟ" ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ...

2


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους πελάτες ψαροταβέρνας στον Ωρωπό το "ιερό" τραπέζι του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έλαβε η εκπομπή το... "νηστίσιμο" τσιμπούσι της αρχιεπισκοπικής παρέας ήταν πλουσιοπάροχο...
Αστακομακαρονάδες, καλαμάρια ψητά, αστακοκαραβίδες και συναγρίδες γέμισαν το "λιτό" γεύμα του Μακαριωτάτου με τους έκπληκτους θαμώνες να σχολιάζουν ότι την ώρα που ο κόσμος πεινάει ο επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας τρώει με χρυσά κουτάλια..
Το μακελειό δέχθηκε καταγγελίες απο 4 διαφορετικά άτομα για το αρχιεπισκοπικό δείπνο και αν τα πράγματα είναι διαφορετικά περιμένουμε να βγεί η "ιερη¨αυλή να το διαψεύσει...
Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΙΕΡΟ" ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ..."
Ανώνυμος είπε...

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για συκοφαντικό δημοσίευμα. Ωστόσο συμβαίνουν αυτά αν όχι συχνά, πάντως σίγουρα κάποιες φορές κάποιοι χριστιανοί είτε κληρικοί είτε λαϊκοί σαν άνθρωποι και αυτοί πέφτουν σε αδυναμίες.

Δε νομίζω πως πρέπει να μας απασχολεί αυτό. Το κράτος και οι πολιτικοί, που διαφημίζουν ακόμα και σήμερα τοπικά μέσα, έχουν καταστρέψει κυριολεκτικά γενιές ολόκληρες και μας πειράζει τώρα ο αρχιεπίσκοπος αν μια φορά έφαγε κάπως πιο πλούσιο φαγητό;
Είναι σοβαρό δημοσίευμα αυτό;

Πάντως σε αυτή την ελληνική καθαρά υλιστική και άθεη κοινωνία, σίγουρα την ευθύνη δε τη φέρουν μόνο όσοι έχουν αξιώματα καθώς δεν έχουμε δεκάδες ή εκατοντάδες περιπτώσεις απάτης, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες. Επόμενο είναι και οι κληρικοί να συμβαδίζουν κάπως με τη νοοτροπία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Παντού κυριαρχεί πρώτα το υλικό μέρος και μετά όλα τα άλλα και κάπου στο τέλος τέλος κάνουμε και κανά σταυρό.

Εγώ όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλάζοντας τον εαυτό μας, προσπαθώντας δηλαδή να αρχίζουμε από το σταυρό και μετά στο τέλος τέλος να υπάρχει και κάποια υλική μέριμνα.


22 Μαρτίου 2012 στις 6:08 π.μ.
parakato.gr είπε...

Στείλτε μου το mail σας να επικοινωνήσω μαζί σας, ευχαριστώ


22 Μαρτίου 2012 στις 6:53 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator