Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ελλάς Βέλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Καλαντζή

0



 Βέλο   12-03-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ελλάς Βέλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην νεαρού  ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Καλαντζή, για τον αιφνίδιο και σε πολύ μικρή ηλικία θάνατό του. Ο 17χρονος αγωνίστηκε στην ομάδα μας στη θέση του τερματοφύλακα από τον Οκτώβριο του 2010.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Οι ποδοσφαιριστές της Ελλάδας Βέλου στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σάββατο (17/3) στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου:
Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ ώρα 10:45 παιδικό πρωτάθλημα και
Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Γ.Π.Σ. ΠΕΛΩΨ ΚΙΑΤΟΥ ώρα 15:00 πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας
θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη πένθους.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ελλάς Βέλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Καλαντζή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator