ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

0


Επιστροφή στον παραγοντισμό, σηματοδοτεί στο Ξυλόκαστρο, η πραξικοπηματική απομάκρυνση της νόμιμης εκλεγμένης ηγεσίας του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Στην νέα εποχή που ανατέλλει για το ΠΑΣΟΚ, οι παράγοντες έπιασαν δουλειά.
Οι γνωστοί κομματάρχες διοργανώνουν και πραγματοποιούν την Κυριακή, αυτοί και όχι η τοπική οργάνωση, τις εκλογές για την ανάδειξη του Βαγγέλη Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Δύο τοπικοί κομματάρχες, δύο συγκεκριμένων βουλευτών, καταργώντας ουσιαστικά το τοπικό ΠΑΣΟΚ, αμαυρώνουν την εκλογή του Προέδρου, και μάλιστα με τις ευλογίες της Νομαρχιακής Επιτροπής και Βουλευτή μας.
«Αρχίζουμε», λέει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αλλά αυτοί κατάλαβαν, γκρεμίζουμε.
Οι μάσκες έπεσαν, ο παραγοντισμός ξανάρχεται. Ξανάρχεται ίδιος και απαράλλακτος, στα πρόσωπα των ίδιων συγκεκριμένων ατόμων, που κυριαρχούν 30 χρόνια στο Ξυλόκαστρο.
Είναι αυτοί που διώχνουν τους νέους, είναι αυτοί  που και πάλι κουμαντάρουν από το παρασκήνιο το τοπικό γίγνεσθαι.
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ


Γιάννης Σιώκος
Μελίσσι
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator