Έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Βογιατζάκη με τα δελφίνια του Κορινθιακού στο "σπίτι των δελφινιών"

0Στην Κόρινθο, την πόλη των δελφινιών, θα ήταν παράλειψη να μην υπάρχει «το σπίτι των δελφινιών», που είναι η έδρα του ιδιωτικού οργανισμού «Οι Άγγελοι των Θαλασσών». «το σπίτι των δελφινιών» (Περιάνδρου 3, 1ος όροφος, Κόρινθος,) είναι ένας πολυχώρος στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου που επιχειρεί τη γνωριμία του κοινού με τα δελφίνια του Κορινθιακού κόλπου.

Όπως όλοι ξέρουμε, στον Κορινθιακό κόλπο συνυπάρχουν αρμονικά 4 είδη δελφινιών, σε έναν πληθυσμό συνολικά 300 περίπου ατόμων, γεγονός το οποίο αποτελεί μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρο τον κόσμο, μια ακόμη ελληνική πρωτιά!

«το σπίτι των δελφινιών» φέρνει στο κέντρο της πόλης μας τα δελφίνια με είδη δώρων επιλεγμένα με αγάπη, φτιαγμένα με μεράκι, σε πολύ προσιτές τιμές:    

Εκπαιδευτικά παιχνίδια της Moulin Roty
Είδη σπιτιού από την KedimaArt
Χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια της Lanka Kade
Κεραμικά της συντοπίτισσάς μας, κ. Μάγδας Νικολοπούλου
Πρωτότυπα ηλιακά παιχνίδια της Lagi Plan
Χειροποίητα κοσμήματα από τη Μαρία Γεωργακάκη
Πίνακες ζωγραφικής με θέμα τη φύση από την Αναστασία Μητρογώγου
και φυσικά…
Αναμνηστικά δώρα των Αγγέλων των Θαλασσών! 

«το σπίτι των δελφινιών» διαθέτει και εκθεσιακό χώρο όπου η φύση συναντά την τέχνη. Αυτήν την περίοδο φιλοξενείται η μοναδική έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Βογιατζάκη με τα δελφίνια του Κορινθιακού σε πρώτο πλάνο. Είναι η μόνη έκθεση φωτογραφίας με ελληνικά δελφίνια! 

Μετά το Πάσχα, όταν ο καιρός καλοσυνέψει, ξεκινούν οι κρουαζιέρες για παρατήρηση δελφινιών, μπάνιο σε υπέροχες παραλίες και στιγμές χαλάρωσης.
Περάστε από «το σπίτι των δελφινιών» για περισσότερες πληροφορίες.

Σύντομα, θα πραγματοποιούνται και εκδηλώσεις γενικού ενδιαφέροντος σε μηνιαία βάση.

Να λοιπόν τι είναι «το σπίτι των δελφινιών» όπου τα δελφίνια βρήκαν ένα φιλόξενο, ζεστό στεριανό σπίτι.

«το σπίτι των δελφινιών»
Περιάνδρου 3 (1ος όροφος), Κόρινθος
Τηλ.: 27410-21782 (ώρες καταστημάτων)
Νίκος Βογιατζάκης: 697 0417038 nikosvogia@gmail.com 
Αναστασία Μητρογώγου: 697 2864537 amitrogogou@gmail.com
www.angelsofseas.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Βογιατζάκη με τα δελφίνια του Κορινθιακού στο "σπίτι των δελφινιών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator