Ξεφτίλα ή απάτη; ή μήπως και τα δύο....

0


Η ξεφτίλα και η απάτη. Μου γράψανε το μηχανάκι χθες (26/2) για παράνομο παρκάρισμα σε πεζόδρομο (αχαρακτήριστο) και ΕΠΙΤΗΔΕΣ ο λαμπρός απατεώνας που με έγραψε, έβαλε ημερομηνία 30/1 ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ διπλό πρόστιμο. Να χαίρεται το ελληνικό κράτος την μικροαπατεωνιά του και την γελοιότητα των εκπροσώπων του.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεφτίλα ή απάτη; ή μήπως και τα δύο...."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator