Τριάντα παλικάρια από τη Λιβαδειά πετάξανε στον Τσίμα δίκροκα αυγά

0


Με αυγά και το σύνθημα «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» υποδέχτηκε τον Παύλο Τσίμα στη Λιβαδειά ομάδα πολιτών. Ο κ. Τσίμας βρέθηκε στη Λιβαδειά για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το ημερολόγιο της κρίσης». Γιατί και την κρίση, ο Παύλος Τσίμας θα την αναλύσει. 

Δεν είναι άσχημα τα αυγά αλλά, αν έπεφταν και γιαούρτια, θα μπορούσε να ακουστεί και το σύνθημα «Παύλο θεέ, πάρε βελουτέ».
Αφού στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στα παλικάρια στη Λιβαδειά -και τη συμπάθειά μου στον αγαπημένο μου Παύλο Τσίμα-, να σας θυμίσω πως γεννήθηκε το σύνθημα «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα»:Και ο Παύλος Τσίμας αγανακτισμένος

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ BLOG ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τριάντα παλικάρια από τη Λιβαδειά πετάξανε στον Τσίμα δίκροκα αυγά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator