Η «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

0


Η «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την Τρίτη, στις 21-02-2012, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου το αίτημα (442) κατοίκων του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής, με τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου Αθηνών, κ. Γιώργου Παπάρα, την κινητοποίηση των ανθρώπων της «Πλατείας Κιάτου» και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, για την έκδοση Προσωρινής Διαταγής για τη μη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Την Παρασκευή  στις 24-02-2012, η Πρόεδρος  του Δικαστηρίου, κα Κιούση Κωνσταντίνα,  εξέδωσε Προσωρινή Διαταγή, η οποία απαγορεύει τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στις κατοικίες των Αιτούντων, προσωρινά και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης στις  23-04-2012, χωρίς να ληφθούν υπ' όψη οικονομικά ή άλλα κριτήρια, για κάθε έναν από τους Αιτούντες.
Η παραπάνω Δικαστής απέδειξε ότι είναι εξοπλισμένη με την εξουσία της ελεύθερης κρίσης εφαρμόζοντας ένα δικαιοκρατικό δίκαιο και μάλιστα όταν κινδυνεύει να υποβιβαστεί το επίπεδο διαβίωσης του ανθρώπου κάτω των ορίων του στοιχειωδώς ανεκτού και τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ατόμου.
Η παραπάνω  επιτυχία είναι μια ξεχωριστή νίκη μετά από την έντονη δράση των μελών της «Πλατείας Κιάτου», την συμπαράσταση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικότερα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας καθώς και του δικηγόρου στον Άρειο Πάγο και στο Σ.τ.Ε. κ. Γιώργου Παπάρα, (τηλ.: σταθ. 210 3832556,  κιν. 6932 424 322)  (η 3η κατά σειρά επιτυχίας σε πανελλήνιο επίπεδο του παραπάνω αναφερόμενου δικηγόρου μετά τις 2 προηγούμενες αποφάσεις που αφορούσαν εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου Πετρούπολης Αττικής με τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής).
Με αφορμή το γεγονός αυτό θέλουμε να συγχαρούμε κάθε συμπολίτη μας, που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στην αντισυνταγματική, όπως τη βλέπουμε εμείς και όπως μένει να επιβεβαιωθεί από το Σ.τ.Ε., απόφαση επιβολής «χαρατσιών» στα σπίτια μας που με αίμα και ιδρώτα χτίσαμε.
Αυτό δεν είναι το τέλος της διαδρομής, αλλά η αρχή ενός αγώνα εναντίον του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και της υποταγής μας στους τοκογλύφους δανειστές μας!
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator