ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΩΝ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 7-2-2012

Είμαστε  ομάδες που δραστηριοποιήθηκαν στο Κέντρο Νέων όλα τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας του, κάποιες από αυτές, μέλη του ΝΟΣΥΝ από ιδρύσεώς του:

  • ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
  • ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΑΤΡΟ
  • ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  • ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
και άλλες νέες ομάδες, που ενδιαφέρονται να γίνουν τακτικά μέλη του:
  • ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  • ΟΜΑΔΑ Σινεφίλ  “ΣΙΝΕΠΙΚΙΝΔύΝΩΣ” του ΚΝΚ
  • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το ΚΝΚ

Θέλουμε να καταγγείλουμε τη σημερινή σύνθεση  του Δ.Σ του ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, για τους παρακάτω λόγους.

1.Κατά την διάρκεια του έτους 2011 δεν έγιναν εκλογές.
2.Στις εκλογές που έκαναν το 2010 δεν προσκάλεσαν, δεν ενημέρωσαν όλα τα μέλη τους.
3.Κάποιες απο τις ομάδες που υπογράφουν αυτό το κείμενο, έχουν κάνει αίτηση να γίνουν τακτικά μέλη (Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία,Σινεπικινδύνως,Πρωτοβουλία για το Κέντρο νέων) και παρότι παρήλθαν οι 40 ημέρες που προβλέπονται απο το καταστατικό για να απαντηθεί η αίτησή τους (έχουν ήδη περάσει 70 περίπου ημέρες),δεν έλαβαν καμία απάντηση , αντίθετα έγινε προσπάθεια αποθάρρυνσής τους , αφού σε κάποιες ομάδες ζητήθηκε απο τον πρόεδρο του ΝΟΣΥΝ να του στείλουν το καταστατικό τους, πράγμα που δεν απαιτείται για να γίνει κάποιος μέλος του ΝΟΣΥΝ.
4.Οι ομάδες που εκπροσωπούν τα μέλη του διοικητικού  αλλά και το ίδιο το ΝΟΣΥΝ δεν έχουν παρουσιάσει κατά την γνώμη μας κάποιο ουσιαστικό έργο  για το Κέντρο Νέων και γενικότερα.
5.Σε επανειλημμένες προσκλήσεις μας για συνάντηση και συζήτηση των ανωτέρω θεμάτων με το φερόμενο ως Δ.Σ του ΝΟΣΥΝ , δεν λάβαμε καμία απάντηση.
6.Το ΝΟΣΥΝ υλοποιεί αυτή τη στιγμή ευρωπαϊκά προγράμματα και κατά συνέπεια διακινεί ευρωπαϊκά χρήματα και προσλαμβάνει υπαλλήλους, χωρίς να υπάρχει καμία διαφάνεια και αξιοκρατία , δεν λογοδοτεί πουθενά.
7.Παρά τα προαναφερθέντα ,τα οποία θεωρούμε απαράδεχτα και αντιδημοκρατικά, οι σημερινοί εκπρόσωποι του ΝΟΣΥΝ συνδιαμορφώνουν το μελλοντικό πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Νέων Κορινθίας, καθώς συμμετέχουν στο Δ.Σ του Κέντρου Νέων .

Για τους παραπάνω λόγους καταγγέλουμε την σημερινή σύνθεση του Δ.Σ του ΝΟΣΥΝ,
δεν θεωρούμε ότι οι τωρινοί εκπρόσωποι του ΝΟΣΥΝ εκπροσωπούν την νεολαία της Κορινθίας και γενικότερα δεν εκφράζουν τους σκοπούς του ΝΟΣΥΝ, γιαυτό ζητούμε  η Γενική Συνέλευση του ΝΟΣΥΝ να εκλέξει νέους εκπροσώπους.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator