Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ (video)

0


Έγγραφα-φωτιά σύμφωνα με τα οποία ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα έχει ήδη υπογράψει σε αγγλικό δίκαιο, εμφάνισε ο Πάνος Καμμένος.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, παρουσίασε έγγραφα που δείχνουν ότι η χώρα μας έχει ήδη μπει σε αυτή τη διαδικασία, που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους πιστωτές μας.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator