ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ parakato.gr

0


Είμαι πολύ χαρούμενος που από τον Μάιο του 2009 που ξεκίνησε το ιστολόγιο αυτό μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους και έχω μάθει πολλά από αυτούς, ή από διάφορους άλλους ανταλλάσσοντας απόψεις.
Κάποιοι, προς τιμήν τους, μας ευχαριστούν για την σκληρή κριτική που τους κάνουμε και με κάποιους άλλους γίναμε μέχρι και φίλοι, παρά τα όσα τους έχουμε σούρει κατά το παρελθόν, αλλά και πρόσφατα.
Είμαι όμως διπλά χαρούμενος που κάποιοι άλλοι, πολύ λίγοι ευτυχώς, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, βγάζοντας κακία και κόμπλεξ μη συμφωνώντας ίσως με την σκληρή κριτική που ασκούμε μερικές φορές σε διάφορους κολλητούς τους. 
Κάποιοι που πουλάνε πολιτισμό "στου κασίδη το κεφάλι", θα έπρεπε να έχουν και την ανάλογη πολιτισμένη συμπεριφορά.
Η συμπεριφορά τους αυτή πάντως μας δικαιώνει απόλυτα και φυσικά θα συνεχίσουμε στην ίδια ευπρεπή, αλλά σκληρή κριτική στα φιλαράκια τους.
Για αυτούς τους λίγους λοιπόν προς το παρόν ξύδι και.......  ποιος ξέρει;  μπορεί κάποτε να έρθει και η σειρά τους...
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ parakato.gr"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator