Ελεύθερος ο Φερέτης – Λευτεριά στον Καραμπέρη!

1


Εάν επρόκειτο για κάνα φουκαρά που χρωστούσε στο ΙΚΑ και στο ΤΕΒΕ κάνα χιλιάρικο θα τον έστελναν, όπως πολλάκις έχουν κάνει, στις φυλακές. Εάν πρόκειτο για κάποιον μικροπωλητή της πλατείας Αριστοτέλους θα τον έστελναν, όπως σχεδόν καθημερινά κάνουν, στις φυλακές. Όταν όμως σε λένε Φερέτη, όταν είσαι μεγαλοπαράγοντας της δημοσιογραφίας – τι μπουμπούκια βγάζει αυτός ο κήπος της δημοσιογραφίας -, όταν έχεις στη πλάτη σου βαρύτατες κατηγορίες για τοκογλυφία, όταν έχεις καλούς δικηγόρους και όταν έχεις και τα κατάλληλα κονέ σε οικουμενικό πατριαρχείο και όχι μόνο, τότε οι αδέκαστοι δικαστές σ΄ αφήνουν ελεύθερο να επιστρέψεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου.



Και γιατί όχι και στο φιλόξενο και άνετο γραφείο της ΕΤ3 που είναι σύμβουλος του κρατικού μαγαζιού ο καλός αυτός κύριος, ο Γιώργος Φερέτης που η πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία του έκανε επί χρόνια τεμενάδες.


Με λίγα λόγια αυτή είναι πραγματικά… η τυφλή δικαιοσύνη!


ΥΓ 1. Σύμφωνα με τους δικαστές ο… αξιότιμος κύριος Φερέτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ! Που τα βρήκε άραγε;

ΥΓ 2. Αντε με το… καλό να πληρώσει κι ο Καραμπέρης κάποια εγγύηση, για να συνεχίσει από Δευτέρα να πίνει, ελεύθερος, το φραπέ του και το αίμα των θυμάτων του!!!


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελεύθερος ο Φερέτης – Λευτεριά στον Καραμπέρη!"
Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα αναπαράγεις αυτά τα θέματα αγαπητό μου parakato.gr, αλλά από κει και πέρα τι γίνεται; Τι κινήσεις κάνουμε; Πως θα αλλάξει η κατάσταση;
Όλοι ξέρουμε για τους πολιτικούς μας και όμως όχι μόνο δε συλλαμβάνονται αλλά ζητούν να τους ψηφίσουμε.
Όλοι ξέρουμε για τους μεγαλοδημοσιαγράφους και τους καναλάρχες και πάλι, όχι μόνο φυλακή δεν πάνε αλλά μας διαφημίζουν τα προϊόντα τους.
Σε τι αποσκοπεί πλέον η δημοσίευση όλων αυτών; Μάλλον διαφήμιση γίνεται. Πλέον σκέφτομαι και εγώ να ασχοληθώ με την πολιτική, με τη δημοσιογραφία ή να γίνω τίποτα από αυτούς τους μεγαλοεργολάβους; μήπως εφοριακός; και δικηγόρος ή γιατρός δε με χαλάει.
Τουλάχιστον έχω πολλές επιλογές για ένα σίγουρο και λαμπρό μέλλον, όσο υπάρχουν όλοι αυτοί που δέχονται και αρέσκονται να τους κοροϊδεύω και να τους κλέβω τα χρήματά τους.


23 Ιανουαρίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator