Λεφτεριά (με “Φ”) στον Φυντανίδη

0


Συνελήφθη προ ολίγων λεπτών ο Σεραφείμ Φυντανίδης,  Αρχι-Πασόκος και άλλοτε Διευθυντής της Ελευθερουτοπίας για απάτη μη απόδοσης ΦΠΑ ύψους 300.000 ευρώ.
Είναι η δεύτερη φορά που ο εν λόγω βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Η πρώτη ήταν πριν από 20 περίπου χρόνια όταν είχε συλληφθεί εξ αιτίας του αντιτρομοκρατικού νόμου του Μητσοτάκη.
Τότε είχε μείνει στην στενή μόνο για λίγες ώρες αφού ο Μητσοτάκης έκανε την κότα.
Το ίδιο δυστυχώς αναμένεται να γίνει και τώρα, αφού όπως όλοι γνωρίζουν οι “συλλήψεις” οφειλετών γίνονται για το θεαθήναι.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεφτεριά (με “Φ”) στον Φυντανίδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator