Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

0  
Εδώ και πάνω από εβδομήντα ημέρες οι 380 εργάτες του εργοστασίου της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο βρίσκονται σε απεργία διαρκείας για να υπερασπιστούν το οχτάωρο και να παρθούν πίσω οι απολύσεις, οι οποίες έχουν φτάσει τις 65. Τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος.
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 16:00 μαζεύουμε στην πλατεία Περιβολάκια τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα. Στις 17:00 ξεκινάμε για να επισκεφθούμε για δεύτερη φορά το εργοστάσιο και να τους εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας. Καλούμε τους πολίτες της Κορίνθου, φορείς, συλλογικότητες και συνδικάτα να στηρίξουν και αυτή την πρωτοβουλία. Ο αγώνας των απεργών είναι αγώνας όλων μας.
Εναλλακτικά, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει χρηματικά απευθείας τους απεργούς στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει στην Εθνική Τράπεζα μεαριθμό 200/623301-52 (IBAN: GR 40 0110 2000 0000 2006 2330 152)

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου
www.perivolakia.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator