«Καλή είστε, τρώγεστε» - Βίντεο από τη συνέντευξη του Ντ. Χριστιανόπουλου που έφερε σε δύσκολη θέση την Π. Τσαπανίδου.

0


Βίντεο από τη συνέντευξη του Ντ. Χριστιανόπουλου που έφερε σε δύσκολη θέση την Π. Τσαπανίδου.

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της η Πόπη Τσαπανίδου που συνομίλησε σήμερα στην εκπομπή της με τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο. Γνωστός για την αντισυμβατική στάση του, σε μία από τις αραιές εμφανίσεις του, ο άνθρωπος που δεν αποδέχθηκε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων που του απένειμε το υπουργείο Πολιτισμού μίλησε για τα βραβεία αλλά και για πολλά ακόμα.
Είπε για τους δημοσιογράφους που «τον έχουν πρήξει» μετά την άρνηση του βραβείου, κάτι όμως που δεν κάνει για πρώτη φορά, είπε πως δεν παρακολουθεί καθόλου επικαιρότητα και χαρακτηριστικά ανέφερε πως μόλις πρόσφατα έμαθε ποιος είναι πρωθυπουργός.
«Είστε άλλος κόσμος», είπε στην Πόπη Τσαπανίδου, «ό,τι και να πείτε δεν καταλάβατε ακόμα πως έχουμε ένα χάος ανάμεσά μας». «Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε», είπε σε άλλο σημείο στη δημοσιογράφο, «καλή είστε, τρώγεστε», «με τα ωραία σας λόγια και τα ωραία σας χαμόγελα».

Δείτε το βίντεο...

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Καλή είστε, τρώγεστε» - Βίντεο από τη συνέντευξη του Ντ. Χριστιανόπουλου που έφερε σε δύσκολη θέση την Π. Τσαπανίδου."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator