Άγριο κράξιμο σε Μπεγλίτη από το Δεξί Εξτρέμ ! - Δείτε το !

0



Μετά και από τη δημόσια παραδοχή του Προβόπουλου ότι αν είχαν παρθεί έγκαιρα μέτρα θα είχαμε αποφύγει τη χρεοκοπία και την εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών, πετάχτηκε η λουλού ο Μπεγλίτης, σαν τη μύγα που μυγιάστηκε, να κάνει δήλωση, ζητώντας από τον Προβόπουλο να διευκρινίσει ποιον εννοούσε ότι δεν πήρε μέτρα!! 
Δικαιολογείται όμως γιατί στατιστικά, κοτζάμ ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει μόνο έναν ηλίθιο!


Η δήλωση του Προβόπουλου σε βίντεο και ακολουθεί η δήλωση της λουλούς:




«Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, οφείλει να απαντήσει άμεσα και με σαφήνεια στο ερώτημα:

Με τη σημερινή του ομιλία, πράγματι αποδίδει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα στην πρώτη περίοδο της θητείας της, την ευθύνη για την κρίση, όπως ισχυρίστηκε τηλεοπτικό κανάλι κατά την διάρκεια σχετικού ρεπορτάζ στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων;
Δεδομένου ότι, κ. Προβόπουλος, έχει κατ' επανάληψη αναφερθεί στη συσώρευση των ελλειμμάτων και του χρέους κατά την περίοδο της κυβέρνησης της ΝΔ καθώς και στο έλλειμμα αξιοπιστίας για τη χώρα ως αποτέλεσμα αυτών, αν πράγματι αποδίδει αυτήν την ευθύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να το πει ευθαρσώς, αν όχι, ας πράξει τα δέοντα.»




Δηλ.ποια είναι τα δέοντα; "Να πάει να γαμηθ@@" ας πούμε;

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριο κράξιμο σε Μπεγλίτη από το Δεξί Εξτρέμ ! - Δείτε το !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator