Ένα ασύλληπτο οικολογικό έγκλημα γίνεται κάθε χρόνο στην μυθική λίμνη της Στυμφαλίας

0




Αγρότες της περιοχής καίνε παράνομα τις καλαμιές για να μπορέσουν να καλλιεργήσουν περισσότερα στρέμματα καταστρέφοντας όμως κάθε ίχνος ζωής. Κανείς δεν μιλά για τις φωτιές αυτές που μπαίνουν κάθε βράδυ τον χειμώνα και καταστρέφουν τα πάντα. Ούτε καν οι οικολόγοι αντιδρούν. Οι τοπικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει αλλά σιωπούν. Οι φωτιές αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα κάθε χρόνο τα καλάμια να μεγαλώνουν περισσότερο και να επεκτείνονται διότι με το κάψιμο ενισχύονται οι ρίζες τους. Έτσι και προχθές το βράδυ «άγνωστοι» έβαλαν φωτιά στην λίμνη αλλά δεν υπολόγισαν την αλλαγή του αέρα και παραλίγο να κάψουν ολόκληρη την περιοχή..!
Εκτός από αυτό έχει εξαφανιστεί κάθε είδους ζώο ή πτηνό από την λίμνη που από την αρχαιότητα φημίζεται για την πανίδα της..!
Η φωτιά απείλησε ακόμα και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Στυμφάλου, αφού η καμένη έκταση βρίσκεται ελάχιστα μέτρα της αρχαίας Στυμφάλου, αφού η καμένη έκταση βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από αυτόν.
Κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτό το οικολογικό έγκλημα…
http://korinthostv.blogspot.com
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα ασύλληπτο οικολογικό έγκλημα γίνεται κάθε χρόνο στην μυθική λίμνη της Στυμφαλίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator