ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!

0Αυτό το λιβανιστήρι του Πέτρου Τατούλη....., το μεγαλύτερο λιβανιστήρι στην μετακατοχική Ελλάδα θα πρέπει να προταθεί από κάποιον και να αναγνωριστεί από τα βραβεία Γκίνες!
Μιλάμε τέτοιο λιβάνι και τόσα κεράκια δεν έχουν κάψει ούτε όλοι μαζί οι καλόγεροι του Αγίου όρους (μαζί με τον Εφραίμ!).
Θα καταλάβατε φυσικά ότι μιλάμε για τον μπάρμπα Διογένη που εκτός από εκπρόσωπος τύπου του Αλέκου έχει μεταβληθεί σε “ΠΡΑΒΔΑ” του Τατούλη!
Στο τελευταίο του πολιτικό άρθρο με τίτλο “Δικαίωσε τις προσδοκίες ο Π.Τατούλης;” που βρίσκεται κολλητά με την υψηλού επιπέδου πολιτική ανάλυση με τον τίτλο “Γιατί νύφες πηγαίνουν στην εκκλησία χωρίς …εσώρουχο;”, φέρνει τα πάνω κάτω στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοσιογραφία !!!
Αφού ως γνωστό πλέκει για μια ακόμη φορά το εγκώμιο του Πέτρου (ο γίγαντας, ο μεγάλος, ο ανεπανάληπτος, θα τρελάνει κόσμο, κ.λ.π) προσέξτε τι γράφει ο αθεόφοβος!

Τους πρώτους μήνες ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης μίλησε για πράγματα που σχεδόν όλοι θεώρησαν υπερφίαλα και πολιτικολογίες. Μάλιστα λοιδωρήθηκε ...
Δεν κρύβουμε ότι και εμείς τους πρώτους μήνες θεωρούσαμε ότι ο κ.Τατούλης εξαπολύει μεγάλα λόγια για να κρατά ενεργό το ενδιαφέρον για αυτόν. Έτσι μας είχαν συνηθίσει οι πολιτικοί.
Άλλοι του απέδωσαν... μεγαλοϊδεατισμό και  Ναπολεοντισμό.

Δηλαδή εσύ ρε Διογένη τι του απέδωσες;
Δεν του απέδωσες ΥΠΕΡΟΨΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΑΣΑΦΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ, ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΣΜΟ, ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΜΟ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ, ΣΑΛΤΑΔΟΡΙΣΜΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΟΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΒΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ);

Κόψε την πλάκα λοιπόν. Ποιούς νομίζεις ότι δουλεύεις εκτός από τον εαυτό σου και τον Τατούλη;
Απολύτως κανέναν. Σας πήραν χαμπάρι όχι μόνο οι κότες αλλά και τα κλωσόπουλα!!

Και για τον τελευταίο που μπορεί να διατηρεί και την ελάχιστη αμφιβολία γιαυτά που χώνουμε, διαβάστε την ανάρτηση του Διογένη στις 15.3.11 ΕΔΩ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator