ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΓΚΟΥΡΑΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - "Το κάπνισμα και οι επιπτώσεις του στην υγεία’’

0


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΓΚΟΥΡΑΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Το Παράρτημα Ορεινής Κορινθίας της Αντικαρκινικής Εταιρείας στα πλαίσια της πρόληψης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα υγείας διοργανώνει ομιλία για τους μαθητές  Γυμνασίου-Λυκείου Γκούρας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 με θέμα "Το κάπνισμα και οι επιπτώσεις του στην υγεία’’. Ομιλητές θα είναι ο κ.Μουλιανάκης Ιωάννης –πνευμονολόγος, ο κ. Αγάθος Αθανάσιος-καρδιολόγοςκαι ο κ. Φιλάνδρας Αθανάσιος Γενικός Ιατρός -Κ.Υ. Γκούρας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει -  εκτός από την ενημέρωση -  προβολή διαφανειών και συζήτηση με τους μαθητές

Ο Πρόεδρος                                       

Ιωάννης Λαλιώτης
Η Γεν. Γραμματέας
Λίτσα Παπαγεωργίου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΓΚΟΥΡΑΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - "Το κάπνισμα και οι επιπτώσεις του στην υγεία’’"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator