ΝΕΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

0



Φωτογραφική επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ
Τα έργα που είχαν ξεκινήσει προ διετίας για την διάνοιξη του δρόμου της Νέας εθνικής οδού Αθηνών -Κορίνθου-Πατρών έφεραν στο φως αρχαιολογικά εύρηματα μεγάλης σημασίας.
Ταφικά συμπλέγματα, συστήματα ύδρευσης αλλά και ιερό.
Οι ανασκαφές ξεκίνησαν πριν 1,5 χρόνο. Σήμερα στο σημείο εχει χαραχθεί ο δρόμος που θα περάσει, το θέμα ειναι οτι τα αρχαία βρίσκονται  ακόμα εκεί  γιατι έχουν σταματήσει τα έργα λόγω των γνωστών θεμάτων που έχουν οι ιδιώτες με τις τράπεζες. Αν ξεκινήσουν τα έργα τότε όλη αυτή η περιοχή θα χαθεί... Το έργο το έχουμε ξαναδεί και γι αυτόν τον λόγο το βγάζουμε στην επιφάνεια .
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator