Το "δώρο" των αποστράτων στον Μπεγλίτη. Ένα βίντεο! Δείτε το...

0Αποχωρώντας από το ΥΕΘΑ, έλαβε από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, αλλά και από τον διάδοχό του Δημήτρη Αβραμόπουλο τα καθιερωμένα δώρα. Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ αποφάσισαν να του κάνουν δώρο ένα βίντεο που έφτιαξε ένα μέλος της, ο Παντελής Συνέλης ο οποίος και εξηγεί το νόημα του “δώρου”:


“Τον προτρέπω να το δεί, και μαζί με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, να παραδώσει και το συγκεκριμένο Βίντεο στο νέο Υπουργό, για να μην πέσει και αυτός στα ίδια εγκληματικά λάθη όπως ο απερχόμενος. Αυτό το βίντεο κύριοι, πρέπει να είναι "μπούσουλας" για όλους τους πολιτικούς προϊστάμενους του ΥΕΘΑ.
Παρακαλώ πολύ, διαβιβάστε στον πρώην Υπουργό Εθν. Αμύνης, τα παρακάτω λόγια μου, ώστε να τα βάλει βαθιά στο μυαλό του.

Ο στρατιωτικός ΔΕΝ είναι Εθνικιστής, ΔΕΝ είναι ακραίος, ΔΕΝ είναι Αυτιστικός, ΔΕΝ είναι Δημόσιος Υπάλληλος, ΔΕΝ ήταν στην γνωστή "παλιοπαρέα", οπότε ΔΕΝ "τα έφαγε μαζί με τον Πάγκαλο", αλλά είναι Δημόσιος Λειτουργός που υπηρέτησε και υπηρετεί δεκάδες χρόνια την πατρίδα.

Πάνω απ όλα όμως, ο Ελλην Στρατιωτικός είναι γνήσιος πατριώτης (πράγμα σπάνιο στις μέρες μας) και εφόσον χρειαστεί, πάλι θα ξαναβρεθεί στις Θερμοπύλες.
Υπουργέ θα ήμουν μεγάλος ψεύτης άν σου έλεγα ότι δεν χαιρόμαστε όλοι που φεύγεις. Ακόμα περισσότερο βέβαια, θα είμασταν χαρούμενοι, εάν δεν υπήρχες ποτέ σε αυτή την θέση. Δεν πειράζει όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέμε στα μέρη μας. Εγώ σαν απόστρατος, μπορώ απλώς να κάνω 2 πραγματάκια:

1ον) να ευχαριστήσω την καλή μας τύχη που έμεινες μόνο λίγους μήνες σε αυτό το νευραλγικό Υπουργείο και φυσικά

2ον)  να προσπαθήσω πάσει δυνάμει όπως λέμε στο Πολεμικό Ναυτικό, να ΜΗΝ ξαναεκλεγείς ποτέ στα μέρη μας.

Μετά τιμής

Συνέλης Παντελής αξιωματικός ΠΝ εν αποστρατεία".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΩΡΟ


http://eleftheriskepsii.blogspot.com
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το "δώρο" των αποστράτων στον Μπεγλίτη. Ένα βίντεο! Δείτε το..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator