Προτεινόμενες "δράσεις" της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ...

3




Αντιγράφω προτεινόμενες "δράσεις" από την ιστοσελίδα της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:
  • "...μαθήματα παρασκευής φυσικού σαπουνιού, ζυμωτού ψωμιού (αν υπήρχε μεγάλη αυλή καλό θα ήταν να φτιάχναμε και ένα φούρνο από πέτρα ή cob υλικό), σπιτικών γλυκών του κουταλιού, σπιτικών μαρμελάδων κτλ"
  • "...μαθήματα κιθάρας η κάποιου άλλου μουσικού οργάνου"
  • "...να μαζευόμαστε να διαβάζουμε βιβλία ή ποιήματα ή ενδιαφέροντα άρθρα από περιοδικά..."
  • "...επίσης θα μπορούσαμε 2 βδομάδες πριν την κανονική καλλιέργεια κάποιου λαχανικού, φρούτου ή οτιδήποτε άλλο..."
  • "...η Καλλιέργεια μανιταριών είναι μια πρωτότυπη ιδέα που μπορεί εύκολα και με ελάχιστο οικονομικό κόστος να καλύψει όλα μας τα έξοδα!"
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:

Αγαπητοί φίλοι της Πλατείας,
    Τώρα σε λίγο που θα έρθει το μνημόνιο Νο 2 και η νέα δανειακή σύμβαση προτείνω και γω με τη σειρά μου την παραγωγή μαρμελάδας βατόμουρο παράλληλα με το μάθημα βιολοντσέλου απαγγέλοντας Ρίτσο και καλλιεργώντας ...αμεσοδημοκρατικά ραπανάκια.


    Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2011

    3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προτεινόμενες "δράσεις" της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ..."
    Ανώνυμος είπε...

    Πολύ κρίμα, η Κόρινθος ξεκίνησε με 200 και έμεινε με 10, τα ίδια και στο σύνταγμα, στην αρχή χιλιάδες σήμερα ελάχιστοι. !!!!!! Ελευθερία Κόρινθος


    8 Νοεμβρίου 2011 στις 11:38 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    και αυτά (γιατί συζητιούνται άπειρα πράγματα εκτός από αυτά για τα οποία δεν έχεις ιδέα μιας και δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη διαβαζοντας μόνο μια στήλη απ´το φόρουμ) ίσως καλλιεργήσουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα μας, ίσως αλλάξουν τη νοοτροπία μας, ίσως βοηθήσουν στην αυτάρκεια και την αυτοοργανωση για τις δυσκολες μέρες που ερχονται, ίσως, ίσως!!
    ακούγονται καλύτερα από τη δική σου πρόταση πάντως!!
    εκτός και αν έχεις καμία πιο σοβαρή..


    9 Νοεμβρίου 2011 στις 12:32 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ωραίες προτάσεις. κάτι αντίστοιχο για παγκράτι μεριά υπάρχει. επειδή μου αρέσουν τα μανιτάρια. αποσπάσματα απο το ΓΑΠα σούτρα επιτρέπετε να διαβάζουμε;


    9 Νοεμβρίου 2011 στις 8:43 π.μ.

    Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

    Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

    Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

     
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator