ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ

0ΛΥΚΕΙΟΝ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ- Π.Τ ΚΙΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ
 ΤΜΗΜΑΤΑ  ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ    
Το τρίπτυχο, χορός –τραγούδι- φορεσιά
δίνει  την  ταυτότητα  ενός  λαού!
ΠΛΗΡ   6937403075 -   6940613321

 Το Δημοτικό  τραγούδι   αναπτύχθηκε  από την ανάγκη του λαού να εκφράσει τα συναισθηματικά του φορτία, τα ιδανικά του , τις χαρές,  ,τους πόνους, τις σκέψεις και  τις εμπειρίες του. Μέσα από το τραγούδι θα κατανοήσουμε το χορό και την φορεσιά .
Σας περιμένουμε στο γραφείο του Λυκείου  των Ελληνίδων Μεταμόρφωση  Σωτήρος και  Κροκιδά  10, κάθε Τετάρτη  από τις 7,30 μμ  για τα παιδάκια και 8,30 μμ  για  τους ενήλικες  φίλους μας
……………………..
Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι λειτουργούν τμήματα παραδοσιακού χορού, Latin, εικαστικών, σκακιού και βιωματικές ομάδες στήριξης της οικογένειας και του παιδιού, σχολή γονέων καθώς και τμήμα προγεννητικής αγωγής!


Με χαρά σας περιμένουμε!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2011
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator