Δ.Ε.Υ.Α. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ (video)

4


Λάβαμε και δημοσιεύσαμε λίγες μέρες πριν την διαμαρτυρία των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων σχετικά με τα χαράτσια της ΔΕΗ.

Το δελτίο τύπου ξεκινάει ως εξής:
"Στα σπίτια μας άρχισαν να φθάνουν τα επαίσχυντα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ. Και μας λένε ότι αν δεν το πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα, θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις. Ακόμα ένας εκβιασμός."

Μπορεί κάποιος από την ΔΕΥΑΣ να μας απαντήσει για το παραπάνω χαράτσι-εκβιασμό των 300 ευρώ για δύο μήνες ΝΕΡΟ-ΛΑΣΠΗ που απαιτούν από τους δημότες και τους απειλούν με διακοπή της παροχής νερού ;;;
Πως γίνεται η αξία νερού από 98 ευρώ να φτάνει τα 300 !!! ;;;
Αν δεν είναι αυτό χαράτσι τότε ποιό είναι;

(δείτε στο παρακάτω βίντεο την ποιότητα του νερού της ΔΕΥΑΣ που τραβήχτηκε την εποχή της προηγούμενης δημοτικής αρχής των Τσουλουφογεωργούσηδων)


Αγαπητοί εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΣ, πριν εκδώσετε το δελτίο τύπου για το χαράτσι της ΔΕΗ θα έπρεπε να εκδώσετε ένα ακόμα για την ίδια την ΔΕΥΑΣ. Ποτέ δεν είναι αργά, να μας το στείλετε κιόλας να το αναρτήσουμε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2011

4 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.Ε.Υ.Α. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ (video)"
ekath είπε...

Και αυτοί στον αστερισμό της Παράνοιας!! ! Πώς από την αξία της κατανάλωσης νερού 98 ευρώ φτάνει ο λογαριασμός στα 300; Και τελικά αυτό το Ειδικό τέλος έργων 80; σε ποια ακριβώς έργα των ΔΕΥΑ πηγαίνει; Δεν έχει ημερομηνία λήξης η καταβολή του;


26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:27 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Οι κακές γλώσσες λένε πως οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΣ βάζουν μόνο το πάγιο στους δικούς τους λογαριασμούς, αν και κάποιοι έχουν κήπους με γκαζόν που ποτίζονται από την ύδρευση... Προκαλώ το πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ να το διαψεύσουν με στοιχεία.


26 Νοεμβρίου 2011 στις 9:45 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

να κάνω μια ερώτηση εγώ που είμαι από ...χωριό;
δηλαδή αν ο συμπολίτης μας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ το χαράτσι της ΔΕΥΑΣ θα τον προστατεύσει ο δήμαρχος όπως προστατεύει τους συμπολίτες μας που δεν πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ ;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;


27 Νοεμβρίου 2011 στις 1:12 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί... Όμως σύντομα θα αποδειχθεί πόσο κάλπικος είναι και αυτός, ο "ανεξάρτητος", ανειδιοτελής και πολιτικά παρθενογέννητος υποκριτής... Αναμείνατε...


28 Νοεμβρίου 2011 στις 12:00 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator