VIDEO Ντοκουμέντο που εκθέτει τις υπηρεσίες της Κορινθίας από τη σημερινή φωτιά στο εργοστάσιο ξυλείας του Δρίτσα

1


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO.





 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ sfedona.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13.30 περίπου σε έκταση αποθήκευσης ξυλείας του εργοστασίου Δρίτσας (κάτω φωτο) στην περιοχή του Δέλτα της Κορίνθου. Οι πληροφορίες μιλούν για τον τραυματισμό  γυναίκας  με σοβαρά εγκαύματα η οποία μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Στην τεράστια αυτή έκταση αποθηκεύονται ξύλινες κολώνες (για την ΔΕΗ) εμποτισμένες με χημικά και πίσσα (παράγωγο του πετρελαίου και πολύ εύφλεκτο). Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και όπως παρατηρήσαμε και μεις που βρεθήκαμε στο σημείο δεν υπάρχει πουθενά σε αυτόν τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο εξαιρετικά εύφλεκτου προιόντος, ούτε ένας κρουνός πυρόσβεσης ούτε το παραμικρό μέτρο ασφάλειας για την περίπτωση πυρκαγιάς.
Λόγω του εύφλεκτου προιόντος παρατηρήστε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσβεσή της και ακόμα και αυτήν την ώρα (19.00) οι πυροσβέστες δίνουν μάχη. Νωρίτερα για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο εκτός από τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Οι δεξαμενές που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι νερού είναι χημικά για τον εμποτισμό της ξυλείας.
Σε δηλώσεις του ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Ι. Καρατζιάς αναφέρει:
"ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ" (!!!!!!!!!)

ΤΙ ΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ;;;
ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΦΑΚΕΛΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;;;
Κων/νος Δρίτσας
Α' Αντιπρόεδρος 
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "VIDEO Ντοκουμέντο που εκθέτει τις υπηρεσίες της Κορινθίας από τη σημερινή φωτιά στο εργοστάσιο ξυλείας του Δρίτσα"
Ανώνυμος είπε...

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Ι. Καρατζιάς αναφέρει: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!


5 Οκτωβρίου 2011 στις 11:52 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator