Κόλλυβα σε δίσκο 23% κόλλυβα σε σακουλάκι 13%, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΥΒΑ ;;;;;;

0
Τραγελαφικές καταστάσεις με την χρέωση του ΦΠΑ στα είδη κυλικείου, εστίασης, φαγητού και όχι μόνο. Το Υπουργείο εκδίδει συνεχώς διευκρινιστικές εγκυκλίους, που προκαλούνται από ερωτήσεις ομάδων επαγγελματιών του κλάδου εστίασης.
Μια τέτοια απάντηση έφτασε σήμερα και σε Πατρινό επιχειρηματία, που διατηρεί γραφείο τελετών στην πόλη και ο οποίος έχει λάβει παραγγελία για την οργάνωση μνημόσυνου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Ρώτησε λοιπόν τους… αρμοδίους για το τι ΦΠΑ θα χρεώσει στα… κόλλυβα που θα ετοιμάσει για να προσφερθούν στην τελετή, προκειμένου οι συγγενείς και οι παρευρισκόμενοι στο μνημόσυνο να…  «συγχωρήσουν» τον μακαρίτη.
Για να λάβει την απάντηση, πως εάν αυτά θα βρίσκονται τοποθετημένα εντός της Εκκλησίας σε δίσκο και κατόπιν προσφερθούν  στους παρευρισκομένους,  τότε έχουν ΦΠΑ 23%!
Εάν όμως δεν φτιαχτεί δίσκος, αλλά τα κόλλυβα προσφερθούν εκτός του ναού σε σακουλάκι, τότε το ΦΠΑ είναι 13%!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2011
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόλλυβα σε δίσκο 23% κόλλυβα σε σακουλάκι 13%, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΥΒΑ ;;;;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator