ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Παράρτημα «Ορεινής Κορινθίας»: "ΥΓΕΙΑ" ΤΕΥΧΟΣ 18

0«
Το προλαμβάνειν
εστί φιλοσοφείν»
Είναι αλήθεια ότι η κοινωνία μας στους δύσκολους καιρούς που περνάει έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη της στήριξης από το εθελοντικό κίνημα. Εθελοντισμός που πρέπει να εκφράζεται από όλους προς όλους. Χωρίς ιδιοτέλεια, εσωστρέφεια και υπολογισμούς. Αυτές οι αρχές διέπνεαν έως σήμερα το παράρτημά μας, αυτές θα συνεχίσει να πρεσβεύει μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής ευαισθησίας και την στήριξη, σε όλες τις πρωτοβουλίες που σκοπό θα έχουν το κοινωνικό καλό και όφελος.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία αναπτύσσει την κύρια στρατηγική της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου που αποτέλεσε και τον πρωτεύοντα ρόλο της συστάσεώς της, όπως και μια σειρά από πρωτοβουλίες που υπηρετούν την αρχή «ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ». Ο σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να καταφεύγουν συστηματικά σε τακτικό προληπτικό έλεγχο προς όφελος της υγείας τους και της ποιότητας ζωής τους. Εμείς δεν προβαίνουμε σε πληθυσμιακό έλεγχο σε εθνικό επίπεδο. Αυτό είναι κρατική λειτουργία και σʼ αυτήν, εάν μας ζητηθεί, συμπαριστάμεθα και παρέχουμε τη γνώση και την πείρα μας.
Σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε μαζί μας όλους όσους συμπορεύονται προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουν διάθεση προσφοράς και όραμα. Συνάμα με τα παλαιά μας μέλη περιμένουμε και άλλα νέα μέλη κοντά μας σε αυτόν τον ευγενικό αγώνα. Όλοι όσοι μπορούν να υπηρετήσουν αυτούς τους σκοπούς ανιδιοτελώς και με χαρά ψυχής είναι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη οικογένειά μας.
Λαλιώτης Ιωάννης
Πρόεδρος του Παραρτήματος
«Ορεινής Κορινθίας»
της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Εγγραφείτε κι εσείς μέλη του Παραρτήματος!! 
Στηρίξτε τη ύπαρξή του στην Ορεινή Κορινθία!!  Η συνδρομή (10 ευρώ το χρόνο) είναι μεγάλη προσφορά γιατί μας βοηθάει να διατηρούμε την έκδοση της εφημερίδας για ενημέρωση σε θέματα υγείας, να διοργανώνουμε δωρεάν εξετάσεις πρόληψης και ομιλίες ενημερωτικές από ιατρούς. 
Μικρή βοήθεια από εσάς, μεγάλη προσφορά για το έργο μας!! 
ΓΙΑΤΙ Η  ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η  ΠΡΟΛΗΨΗ  ΣΩΖΟΥΝ  ΖΩΕΣ!!!

ΤΕΥΧΟΣ NO 18
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2011
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Παράρτημα «Ορεινής Κορινθίας»: "ΥΓΕΙΑ" ΤΕΥΧΟΣ 18"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator