ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ

0


ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟ, ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. 
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator