ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0



ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!
ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!
Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΩΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ!!
 
"Η παρουσία σας θα μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, για να κρατήσουμε ζωντανό αυτό το Σύλλογο, ο οποίος, πιστεύουμε, πως αποτελεί μια εστία αντίστασης, στα ισοπεδωτικά κύματα του ξενόφερτου «πολιτισμού». Αγωνιζόμαστε  να διατηρήσουμε τις παραδόσεις και να διασώσουμε δια μέσου των αιώνων κάθε τι από την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και κουλτούρα, τα έθιμά μας, τη γλώσσα μας τους χορούς και τα πατροπαράδοτα γλέντια μας, που μέσα τους κρύβουν την ενότητα και το αδέλφωμα"

Όλοι στο Μεσινό λοιπόν το Σάββατο 30 Ιουλίου εκει γύρω στις 9:00 το βράδυ!!!

Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator