Οι αγανακτισμένοι της Κορίνθου κατέλαβαν το Δημαρχείο την ώρα του Δ.Σ.

0


laos-enomeni
Οι αγανακτισμένοι της πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου πριν από λίγη ώρα κατέλαβαν με ειρηνικό τρόπο και χωρίς κανένα απολύτως επεισόδιο την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου στην οποία συνεδρίαζε το Δ.Σ της πόλης.
Η συνεδρίαση είχε αρχίσει στις επτά και το συγκεκριμένο γεγονός συνέβηκε λίγα λεπτά αργότερα.
Εκατό περίπου άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας στο προεδρείο και του δημοτικούς συμβούλους ότι θα κάνουν κατάληψη της αίθουσας.
Μεσολάβησαν λίγα λεπτά έκπληξης και αμηχανίας για όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά ο έμπειρος πρόεδρός του Νίκος Σταυρέλης αντέδρασε ψύχραιμα και ανακοίνωσε την διακοπή της συνεδρίασης.
Τότε με διακριτικό τρόπο αποχώρησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ από την αίθουσα χωρίς να δημιουργηθεί κανένα λεκτικό επεισόδιο με τα μέλη των αγανακτισμένων.
Στην πλάτη του προεδρείου στην κορυφή της αίθουσας οι αγανακτισμένοι ανάρτησαν πανό με το σύνθημα “ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ”
Αμέσως μετά την αποχώρηση των αυτοδιοικητικών η αίθουσα του Δ.Σ έγινε πραγματικό βήμα του λαού αφού άρχισε μια άτυπη αλλά πολύ ουσιαστική λαϊκή συνέλευση με τους πολίτες να παίρνουν τον λόγο και να διατυπώνουν τις απόψεις τους. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πολύ κρίσιμο διήμερο με μαζικές απεργίες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο.
sfedona.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι αγανακτισμένοι της Κορίνθου κατέλαβαν το Δημαρχείο την ώρα του Δ.Σ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator