Οι παππάδες τα "παίρνουν" από παντού, ΔΕΙΤΕ που τοποθετούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας

2


 
ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΒΟΛΟΥ
http://keraies.wordpress.com/2011/05/21/
http://voliotaki.blogspot.com/2011/06/blog-voliotaki_8052.html
http://www.parakato.gr/2011/05/blog-post_18.html
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2011

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι παππάδες τα "παίρνουν" από παντού, ΔΕΙΤΕ που τοποθετούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας"
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ είπε...

του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου και Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου και των Ιερών Λειψάνων και της θαυματουργού Εικόνος των εν Κορινθία διαλαμψάντων Αγίων χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο. Την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων ακολούθησε η τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας κατά το Αγιορείτικο Τυπικό, με τον Εσπερινό και τον Όρθρο πάντων των εν Κορίνθω διαλαμψάντων Αγίων και τη Θεία Λειτουργία. Στην τελετή ιερούργησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορινθίας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ και έψαλλαν Αγιορείτες Πατέρες.


21 Ιουνίου 2011 στις 3:52 μ.μ.
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ>>ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ είπε...

ΑΓΙΟΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣ ΕΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΔΙΑΛΑΜΨΑΝΤΩΝ ΙΕΡΑΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ και ΠΑΤΕΡΕΣ...
τι σεμνότητα..τι ταπεινότητα, τι συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο λαό που τον φωνάζουν και ποίμνιο...
Οι κεραίες είναι ευλογημένες επομένως άρα......


21 Ιουνίου 2011 στις 3:57 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator