Βαρεθήκαμε, αγανακτήσαμε από τις ταυρομαχίες των πολιτικών

0


 
Κουραστήκαμε πια. Βαρεθήκαμε, αγανακτήσαμε. Το ποτήρι ξεχείλισε δεν πάει άλλο. Θα τρέχετε, θα τρέχουμε όλοι και δεν θα φτάνουμε κατά πως πάτε....
Βουβοί θεατές σ' ένα θέατρο παραλόγου παρακολουθούμε οι πολίτες
τις ταυρομαχίες των πολιτικών στην αρένα της Ελληνικής Κοινωνίας. Την απαράδεκτη συμπεριφορά των ευνοημένων εργατοπατέρων του δημοσίου που ταλαιπωρούν καθημερινά την ζωή μας και μας απειλούν από το γυαλί της τηλεόρασης οχυρωμένοι πίσω από την μονιμότητα του Δημοσίου. Πώς να εξοντώσει ο ένας τον άλλο τους ενδιαφέρει κι' ούτε τους περνά απ' το μυαλό ότι ο λαός ---όποιες και αν είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις του---ούτε να τους βλέπει δεν θέλει. Δεν βλέπει ,δεν εισπράττει Αγάπη, φροντίδα, έννοια από κανέναν. Οι πολιτικοί διεκδικούν μόνο το χειροκρότημα , την ψήφο μας , τίποτ' άλλο
Το Πάθος για την εξουσία τους έχει τυφλώσει. Δεν νοιάζονται ούτε για τα τυφλά Ελληνόπουλα. Ας μείνουν τυφλά , χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση.
Ας κόψουν το λαιμό τους οι γονείς . Ας τα κρατήσουν σπίτι. Αντί να φοβάστε, όπως λέτε, να κυκλοφορήσετε, να ντρέπεστε καλύτερα. Κι αμέσως εδώ και τώρα ,όλοι σας να παραχωρήσετε από την βουλευτική σας αποζημίωση μιαν ποσοστιαία έκπτωση , όση χρειάζεται για την δημιουργία ενός κονδυλίου προς κάλυψη της δαπάνης που απαιτείται για την πρόσληψη δασκάλων για τα τυφλά παιδιά. Κάντε επι τέλους και σεις κάτι. Ο Καποδίστριας αρνήθηκε να δεχθεί μισθό όπως επίσης αρνήθηκε χρηματική αποζημίωση από τον Τσάρο για να μην κατηγορηθεί από τους αντιπάλους του για μεροληψία απέναντι στη Ρωσία ενώ διέθεσε όλη του την περιουσία για τους σκοπούς της επανίδρυσης του κράτους. Αυτός αγαπούσε την Πατρίδα και τους Έλληνες και το απέδειξε με τις πράξεις του. 
Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαρεθήκαμε, αγανακτήσαμε από τις ταυρομαχίες των πολιτικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator