ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 20/02/2011, στις 11 το πρωί στην Αρχαία Κόρινθο και στο Κονδύλειο νηπιαγωγείο θα τιμηθούν από την Δημοτική Αρχή οι δωρητές του, Γεώργιος και Αικατερίνη Κονδύλη.
Η ευεργεσία προς την κοινότητα αυτών των ξεχωριστών ανθρώπων υψώνεται ως παράδειγμα- σύμβολο της άλλης Ελλάδας που προτάσσει το σύνολο, την κοινή ωφέλεια και την υπέρβαση. Γι’ αυτό η Κίνηση Πολιτών θέλησε να συμβάλει στην τιμητική γιορτή, καταθέτοντας  στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γ. Φαρμάκη πρόταση που εν μέρει έγινε δεκτή.
Εκτιμάμε πως η συνεργασία αυτή μπορεί να είναι απαρχή μιας άλλης προσέγγισης των κοινών που αίρει την δυσπιστία και την αντιπαλότητα προς όφελος  της κοινότητας.
Ας είμαστε όλοι εκεί!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Share/Save/Bookmark
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator