Μήνυση σε υπάλληλο διοδιών για παρακώλυση συγκοινωνιών, στο αυτόφωρο ο υπάλληλος

1


Πριν λίγους μήνες, ο κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος, μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας, αρνήθηκε να πληρώσει το καταχρηστικό αντίτιμο των διοδίων στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς. Ο υπάλληλος της εταιρείας αρνήθηκε να σηκώσει την μπάρα και εμπόδισε τη διέλευση του πολίτη. Τότε, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε την Αστυνομία και στη συνέχεια μήνυσε την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» μέσω του....
συγκεκριμένου υπαλλήλου για «συστηματική παρακώλυση της κυκλοφορίας». Ο υπάλληλος κατέληξε στο αυτόφωρο και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, ο κ. Παπαδόπουλος θα καταθέσει συμπληρωματικά στον Εισαγγελέα Κατερίνης, ενώ τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούν από την Δικαιοσύνη, την πιστή εφαρμογή των νόμων και για την κατασκευάστρια εταιρεία, όπως αυτό ισχύει για όλους τους πολίτες.

«Το δρόμο τον πληρώσαμε ήδη! Τα Τέμπη δεν είναι αυτοκινητόδρομος! Δεν έχουμε εναλλακτική λύση μετακίνησης εντός της χώρας και του δήμου μας! Είμαστε ...σε πολιορκία !!!!!
Απαιτούμε:
Να εφαρμόζεται ο νόμος και για την Αιγαίον ΑΕ όπως για όλους τους Έλληνες.
Στηρίζουμε και συντασσόμαστε με την καταγγελία του Ευγένιου, την προσυπογράφουμε, ζητούμε προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και απόδοση δικαιοσύνης.
Ο Ευγένιος μαζί με τα μέλη του συντονιστικού οργάνου της Επιτροπής Αγώνα, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 θα είναι στα δικαστήρια για να αξιώσουν τη λευτεριά τόπο μας.»

Η Επιτροπή Αγώνα

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήνυση σε υπάλληλο διοδιών για παρακώλυση συγκοινωνιών, στο αυτόφωρο ο υπάλληλος"
Athanassios είπε...

Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όπου δεν υπάρχει κράτος, οπότε επικρατούν τέτοια "ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΜΠΥΡΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ" των κάθε λογής "λιμοκοντόρων ιδεολόγων" με αμπέχωνο καιταγάρι. Παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα, το θέατρο του παραλόγου των τζαμπατζήδων των διοδίων και των συγκοινωνιών, με επικεφαλής κάτι θλιβερούς πολιτικούς που παλιά μας εκθείαζαν τη ζωή στη σοβιετία, να διαφημίζουν σήμερα το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν ανέχεια......
Στη χώρα μας τα τελευταία τριάντα χρόνια οι μεταπολεμικές ενοχές δυστυχώς οδήγησαν στην επαναστατική ιδεολογική μιας αριστερόστροφης κρατικίστικης παρασιτικής ιδεολογίας, η οποία τέμνει εγκάρσια όλο το πολιτικό σύστημα από την αριστερά μέχρι τη δεξιά......
Αυτό που πιστεύω είναι πως κάποιες μειοψηφίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη σύγχυση και τη νευρικότητα που μας έχει δημιουργήσει η κρίση...
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ «δημόσιος υπάλληλος» στο μυαλό για να μην καταλαβαίνει ότι εάν δεν πληρώνει για ένα εθνικό δρόμο που χρησιμοποιεί αυτος με το αυτοκίνητό του, σε λίγο καιρό θα έχουμε ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ!!!
Όλα αυτά όμως μου μοιάζουν με τον τύπο που έπιασε την γυναίκα του να τον απατά και για να την εκδικηθεί, αποφάσισε να αυτοευνουχιστεί.
Κρίμα........
Όμως ο δρόμος στον οποίο έχει μπει η χώρα δεν έχει επιστροφή. Η εποχή της "εύφορης" κοιλάδας, των τσαμπατζήδων και των κάθε λογής τεμπέληδων που έμαθαν να ζούν με δανεικά και στο τσαμπα, έχει τελειώσει!!!


27 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:58 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator