Ο Πρόεδρος μπουρδολογεί

0


Γράφει ο ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ
Θυμήθηκε τους έχοντες και κατέχοντες στη σημερινή συνάντησή του με τον έτερο μπουρδολόγο Πρόεδρο, αυτόν της ΓΣΕΕ. Και κατέληξε στο απόφθευγμα - δήλωση (αλήθεια προς ποιόν; προς την μνημονιακή και εξυπηρετούσα τα ντόπια και διεθνή οικονομικά κέντρα της οποίας είναι στηλοβάτης;): "Να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες".
Δεν είπε τίποτα για Τσουκάτο, Τσοχατζόπουλο, Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, δεν μίλησε για όλα τα κοπρόσκυλα που ρούφηξαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, δεν έψεξε τον Πάγκαλο για το "μαζί τα φάγαμε", δεν νοιάστηκε για το  μεγάλο φαγοπότι των τραπεζών, δεν προβληματίστηκε για το ξεπούλημα της εθνικής ανεξαρτησίας, έκανε κοινώς "μόκο" για Ζήμενς, Ομόλογα, Βατοπέδι, προμήθειες, και τις με διατεταγμένη υπηρεσία και καθήκον εξεταστικές επιτροπές.Με πολύ χιούμορ, είν' αλήθεια τα έβαλε με του ανώνυμους (όχι αλκοολικούς) ΕΧΟΝΤΕΣ και είπε: «Πολλοί από τους έχοντες έχουν καβούρια μέσα στην τσέπη». Φταίνε δηλ. οι έχοντες και καθόλου κατά την κρίση του οι κυβερνώντες τα τελευταία 35 χρόνια που έχουν εδραιώσει το καθεστώς της φοροδιαφυγής και νόμιμης φοροαπαλλαγής. Και "διέγνωσε" ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για περαιτέρω πιέσεις σε μισθωτούς και εργαζόμενους. Μάλλον βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο Πρόεδρος.(Καημένε Κάρολε τι την ήθελες και τη δεύτερη θητεία;)Και συμβούλευσε τον έτερο Πρόεδρο: "Εσείς δίνετε τη μάχη, όλοι μας δίνουμε τη μάχη, καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτή η δύσκολη περίοδος μόνο με αγώνες μπορεί να ξεπεραστεί, αγώνες μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι και ελπίζω οι αγώνες σας να έχουν θετικό αποτέλεσμα".Δεν κατάλαβες κ. Παπούλια ότι το καθεστώς στο οποίο και συ συμμετέχεις και στηρίζεις πνέει τα λοίσθια. Ο καιρός της ανατροπής δεν θα αργήσει. Και θα παρασύρει όλους τους "ιππότες" του διαβρωμένου υπάρχοντος πολιτικού καθεστώτος.Και δεν πρόκειται να σας σώσουν τα ψευτοκόμματα που σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν με αποκλειστική και μοναδική αποστολή να παραπλανήσουν τους πολίτες και να κρατήσουν στην ζωή - έστω και στην εντατική - την φαύλη κομματοκρατία, την πατρωνία και τους υπηρέτες της.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πρόεδρος μπουρδολογεί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator