Κύριε Χρήστο Πρωτόπαππα απαντήστε...

0


"Περιμένουμε να δούμε διαφορετικές επιλογές και πράξεις από αυτούς που θέλουν την Ελλάδα οργανωμένη και σύγχρονη !!!
Να απαιτήσετε την παραδειγματική τιμωρία των επίορκων υπουργών,βουλευτών ,υπαλλήλων, επιχειρηματιών κλπ εμπλεκόμενων σε παράνομες πράξεις ,και την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχειών που απέκτησαν παράνομα.
Αν δεν το κάνετε είστε συνένοχοι ……….
Κατηγορούμε όλους τους βουλευτές γιατί για πολλά χρόνια (30-35...) δεν φροντίσατε το ελληνικό κράτος να λειτουργεί σαν αναπτυγμένη και οργανωμένη χώρα με κανόνες,αξίες,να λειτουργούν οι θεσμοί να εφαρμόζονται οι νόμοι.
Ποιοι και τι ήταν αυτό που σας εμπόδισε?
Σας κατηγορούμε που δεν είδατε και δεν ακούσατε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και αφήσατε να ξεφύγουν τα πράγματα από τα μικρά και απλά θέματα , μέχρι τα μεγαλύτερα και πιο πολύπλοκα.
Πως μπορούμε να σας χαρακτηρίσουμε εμείς η πολίτες ? αδιάφορους, ανικάνους, αδρανής, βολεψάκηδες, πως ?
Έχω εκατοντάδες παραδείγματα να γράψω,από όλους τους τομείς διοίκησης.
Ακόμη και σε απλά θέματα που αφορούν την λειτουργία κρατικών οργανισμών αποτύχατε !!! π.χ.
Δεν είδατε όλα αυτά τα χρόνια πως ο δημόσιος τομέας είναι αντιπαραγωγικός ?
πως ο δημόσιος τομέας λαδωνόταν?
πως κρατικοί υπάλληλοι στην αστυνομία στην εφορία στην πολεοδομία, δικαστικοί ,νοσοκομεία, κλπ οργανισμούς, μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες είναι επίορκοι και είχαν αναπτύξει παραβατικές δραστηριότητες και εγκλήματα ???
είναι πολλά τα χρόνια που δεν είδατε και δεν κάνατε τίποτα και τα αφήσατε στην τύχη τους !!
Πλέον αναρωτιέμαι ποιος είναι ο ρόλος του βουλευτή ? διακοσμητικός ,θεσμικός,δηλαδή στην ουσία θεατής??? έχω δει στη βουλή χιλιάδες ώρες συζητήσεων ομιλίες ,επερωτήσεις,επιτροπές ,νομοθετήματα,τροπολογίες,κλπ, χειροκροτήματα να ψηφίζετε και να ευθυγραμμίζεστε με το κόμμα !!!
και να αναλώνεστε ανορθόδοξα σε κάθε μορφής ρουσφέτι για να επανεκλεγείτε !!!
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στην καθημερινότητα μας ανοργανωσιά παντού !!!"

 ΠΗΓΗ: εδώ
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Χρήστο Πρωτόπαππα απαντήστε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator