Κώστας Μαρκόπουλος: Ο Υπουργός της... κουρτίνας!!!

0



Η καταγγελία του πρωθυπυργού Γιώργου Παπανδρέου οτι υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης έδωσε 28.000 ευρώ για να αγοράσει κουρτίνες προκάλεσε ένταση και διακοπές από βουλευτές της ΝΔ. Οι βουλευτές της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος και Χρήστος Ζώης διαμαρτυρήθηκαν έντονα, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου. Ποιον όμως εννοούσε ο Παπανδρέου;

Οι ψίθυροι στην Βουλή δεν άργησαν να αρχίσουν και μετά από μερικά λεπτά το νέο είχε διαδοθεί. Ο υπουργός με τις κουρτίνες, στον οποίο αναφερόταν ο πρωθυπουργός είναι ο Κώστας Μαρκόπουλος, που φέρεται να ανέδειξε την διακόσμηση του γραφείου του σε.. πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο του. Ο πρώην υπουργός δεν έχει απαντήσει στις καταγγελίες.

Σύμφωνα πάντως με τα πηγαδάκια στην Βουλή, ο Κώστας Μαρκόπουλος όχι μόνο ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για κουρτίνες, αλλά φρόντισε να βάλει μέχρι και χρυσά πόμολα στις πόρτες του γραφείου του. Φυσικά, φεύγοντας από εκεί, τα πήρε όλα μαζί του, γιατί, ως γνωστόν, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται..

Και μετά, καλούνε τον λαό να πληρώσει τα σπασμένα!!Που είναι η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, κύριε Πρωθυπουργέ;

http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/05/blog-post_07.html
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Μαρκόπουλος: Ο Υπουργός της... κουρτίνας!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator