Τελικά είμαστε πολύ ΖΩΑ !!! (3)

0


Στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος προσπάθησε να σκοτώσει έναν αδέσποτο σκύλο, κρεμώντας τον με σύρμα. Το ζώο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και αιμόφυρτο κυκλοφορούσε με το σύρμα στο λαιμό, ώσπου για καλή του τύχη, το εντόπισε ο Παναγιώτης Διακοφώτης, κάτοικος της περιοχής, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο του Αλέξανδρου Μπολότου, στο οποίο και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Το σκυλί γλίτωσε τα χειρότερα και ο εκπαιδευτής σκύλων, Κώστας Πλάτσης, ανέλαβε τα έξοδα της φροντίδας του ώσπου το ζώο να αναρρώσει πλήρως. 
Οι κτηνίατροι που περιέθαλψαν το ζώο κάνουν έκκληση σε όποιον επιθυμεί να υιοθετήσει το τετράποδο.

To ημίαιμο σκυλάκι, το φρόντιζαν οι κάτοικοι της περιοχής Κοσκινού, οι οποίοι και του παρείχαν επί σειρά μηνών τροφή. Αν και το αναζήτησαν και το καλούσαν δεν κατέστη δυνατό να το βρουν.
http://sotiris-galanis.blogspot.com/


Bookmark and Share
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελικά είμαστε πολύ ΖΩΑ !!! (3)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator