Οι New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) στο HALF NOTE

0


NEW-YORK-SKA-JAZZ-ENSEMBLE-Οι New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) δημιουργήθηκαν το 1994 και μετά από πέντε δίσκους και εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, τον Καναδά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Νότια Αμερική, αποτελούν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο γκρουπ.
Έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου για την ατελείωτης ενέργεια που έχουν, την αυθεντικότητά τους, την διασκευή κλασσικών κομματιών της τζαζ με χορευτικούς ska ρυθμούς, όπως επίσης και τον δυναμικό συνδυασμό του dance, της reggae, του κλασσικού rock και της τζαζ.
Έχουν εμφανιστεί σε σημαντικά και μεγάλα φεστιβάλ όπως τα: North Sea Jazz Festival, Montreal Jazz Festival, Quebec Festival de Musique, Musiques en Ete (Geneva), Bob Marley Reggae Festival με τους Israel Vibration και τους Sister Carol, και τα Discover and Bell Atlantic Jazz festivals στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, οι NYSJE έχουν τη μοναδικότητα να είναι η πρώτη Αμερικάνικη ska μπάντα που έπαιξε στην Πολωνία μετά την πτώση του τείχους.
Έχουν φιλοξενηθεί από τα περιοδικά “Downbeat”, “Reggae Nucleus”, “The Beat” κ.α. ενώ η μουσική τους παίζεται και στην τηλεόραση (στο Nickelodeon network, το MTVs Road Rules, όπως επίσης και δύο διεθνείς διαφημίσεις της Campbells Soup. Στην Ιταλία το video clip του “Properly” παίζεται από το MTV.
Οι δίσκοι τους έχουν κυκλοφορήσει από την Stomp Records στον Καναδά, την Megalith Records στις ΗΠΑ και από τις Grover και Alternative+Brixton Records στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι του 2008 περιόδευσαν σε όλη την Ευρώπη δίνοντας 42 συναυλίες σε Ουγγαρία, Τσεχία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβενία, Σερβία, Λιθουανία, Βέλγιο, Ελβετία, Ισπανία, Δανάι Φιλανφδία και άλλού.
Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το άλμπουμ “STEP FORWARD”, οι NYSJE επιστρέφουν τον Δεκέμβρη για συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και αυτή τη φορά έρχονται και στην Ελλάδα. Την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και ο νέος τους δίσκος “LIVE IN PARIS”.
Οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι πραγματικά θεαματικές. Μην τους χάσετε!!!
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30
Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από Τρίτη έως και Κυριακή
Γενική Είσοδος με ποτό:
Α’ Ζώνη 40€
Β’ Ζώνη 35€
Γ’ Ζώνη και Bar 30€
Φοιτητικό εισιτήριο με ποτό:
Α’ και Β’ Ζώνη 30€ Γ’ Ζώνη και Bar 20€
Ειδικές τιμές ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
Γενική Είσοδος με ποτό (σε τραπέζι): 25€
Γενική Είσοδος με ποτό (στο μπαρ): 20€
Φοιτητικό: 15€
Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε
HALF NOTE JAZZ CLUB Τριβωνιανού 17, Μετς Τηλ. 210 9213310
Bookmark and Share
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) στο HALF NOTE"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator