Ποδοσφαιρικό γήπεδο επιπλέει στη θάλασσα!

0


Όταν η ανθρώπινη φαντασία οργιάζει το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το μεγαλύτερο πλωτό ποδοσφαιρικό γήπεδο του κόσμου ονόματι "Marina Bay Floating Stadium" αποτελεί καινοτομία των ευρηματικών αρχιτεκτόνων από την Σιγκαπούρη που δημιούργησαν ένα μοναδικής αισθητικής γήπεδο χωρητικότητας 30.000 θέσεων.



Κατασκευασμένη από ατσάλι η πλωτή πλατφόρμα στην Marina Bay ξεπερνά τα 120 μέτρα σε μήκος και 83 σε πλάτος. Πρόκειται δηλαδή για κατασκευή μεγαλύτερη κατά 5% σε σχέση με το Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης.



Τα πλάνα εκπονήθηκαν το 2004, ενώ το μεγαλεπήβολο σχέδιο έγινε πραγματικότητα τον Απρίλιο του 2007. Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 16 Απριλίου 2008 παρέμεινε κλειστό λόγω των προετοιμασιών για το Grand Prix της Σιγκαπούρης.



Σημειώνεται ότι το πρώτο μεγάλο γεγονός που φιλοξενήθηκε στο "Marina Bay Floating Stadium" ήταν η παρέλαση ανήμερα της εθνικής εορτής της ασιατικής χώρας.



Δείτε το εκπληκτικό γήπεδο που επιπλέει στη θάλασσα!



Bookmark and Share
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποδοσφαιρικό γήπεδο επιπλέει στη θάλασσα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator