Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα του Σινσινάτι μετά από τη σύλληψη του 17χρονου Άντριου Κόνελι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον 10χρονο αδελφό του Κόνορ.
Ο νεαρός είπε στην αστυνομία ότι σκεφτόταν να δολοφονήσει κάποιον από όταν πήγαινε στο Γυμνάσιο, σοκάροντας τις αρχές. Το πτώμα του Κόνορ βρέθηκε σε ένα πάρκο, όπου το είχε μεταφέρει το προηγούμενο βράδυ ο δράστης.
Το ανατριχιαστικό είναι ότι αφού σκότωσε τον αδελφό του πήγε στο σπίτι της κοπέλας του, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ.
Star.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2009 - Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ










0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοκ! 17χρονος δολοφόνησε τον 10χρονο αδελφό του"Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.
Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.